Hvem er Beck – el:

Projektleder med mere en 25 års erfaring indenfor el- og byggebranchen. Den erfaring sikre dig kompetent rådgivning igennem hele byggeprojektet.
Jeg har beskæftiget mig med entrepriseopgaver af alle størrelser i industrien, herunder byggestyringer on-site, mandskabsledelse, kvalitetssikring, byggemøder, sikkerhedsmøder, tidsplansmøder, projektgennemgangsmøder og efterkalkulationer.

Igennem min karriere har jeg tillært mig en del organisatoriske færdigheder og kompetencer som indsigt og forståelse for virksomheders organisation og økonomi, kommunikation, forhandlinger og strategisk planlægning. Dertil har jeg igennem min rolle som projektleder og mandskabsleder opnået kompetencer indenfor konflikt håndtering og team ledelse. Dertil har jeg uddybet kendskab og arbejdet med AB 92, sikkerhed og risikovurdering og beregning.

Personlige kompetencer som kan fremhæves er, at jeg er handlingsorienteret, går ind for en udbytterig og konstruktiv kommunikation. Jeg er struktureret, grundig, god til at bevare overblikket, team orienteret og troværdig i min tilgang.

Geografisk dækker vi hele Danmark.